Новини компанії

Експлуатація та зберігання

Перевозити комплектуючі лісів рамних будівельних можна на будь-якому зручному клієнту транспорті, єдина умова яке повинно бути дотримано-сортування деталей за їх видами. Рами, стяжки та інші комплектуючі збираються за призначенням в окремі сортувальні місця, скручуються 4 мм дротом в два рази, ці упаковки фіксуються ще пару раз, щоб вони не розсипалися і не змішалися. Деталі, що не мають такі розміри, перевозяться в спеціально виділених для цього ящиках.

Розвантажувати комплектуючі потрібно акуратно, не допускаючи їх скидання на землю, від цього може статися зминання труби, і як наслідок, неприпустимість її подальшої експлуатації.

Зберігати всі частини конструкції потрібно враховуючи, що ті деталі, які не мають довгого застосування, викладаються на прокладки, спеціально виставлені, щоб не допустити довготривалого лежання на грунті. Ті місця, які не зазнали фарбування, замазуються солідолом або схожим мастильним матеріалом для їх консервації. Всі зібрані і пакетовані елементи складені один на інший не повинні бути вище трьох ярусів.

Вам потрібні будівельні ліси в оренду?

Залиште заявку на оренду і наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 1 години!

Наші головні переваги

Ми націлені на довгострокову співпрацю

Гибкость

Гнучкість

Індививдуальний підхід до вирішення потреб клієнта

Знания

Знання

Кваліфіковані відповіді на поставлені запитання

Качество

Якість

Вся наша продукція має сертифікати якості і безпечна

Расчетливость

Розважливість

Ми заздалегідь турбуємося про асортимент і наявність товару

Зворотній дзвінок
Передзвонимо Вам через 10 хвилин
Ваше ім'я
Ваш телефон
Дані будуть використані тільки для зв'язку з Вами!
×